Kolejny finalista ”Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2015”
500x500

 

4 lutego 2015 r. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbyła się druga część półfinału ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla młodzieży szkolnej. Wśród 12 startujących tego dnia, była również nasza uczennica Patrycja Paluszkiewicz z klasy 3ck.    

Oczywiście, jak pozostali uczestnicy przygotowała danie zgodne z tematem: Danie główne z kurczaka zagrodowego, z wykorzystaniem topinamburu, miodu pszczelego, Primerby Knorr oraz Esencji Drobiowej do Sosów Knorr Professional.

Zdaniem Jury poziom konkursu jest bardzo wysoki, z roku na rok coraz wyższy. Tym bardziej cieszymy się z tego, że czwarta osoba, czyli Patrycja dołączyła do grona najlepszych – DWUNASTKI FINALISTÓW.  

Gratulujemy i mocno trzymamy kciuki za CAŁĄ CZWÓRKĘ  11 MARCA 2015 r. !!!

 

kierownik szkolenia praktycznego

mgr inż. Anna Dembińska

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500