4 lutego 2015 r. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbyła się druga część półfinału ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla młodzieży szkolnej. Wśród 12 startujących tego dnia, była również nasza uczennica Patrycja Paluszkiewicz z klasy 3ck.
Oczywiście, jak pozostali uczestnicy przygotowała danie zgodne z tematem: Danie główne z kurczaka zagrodowego, z wykorzystaniem topinamburu, miodu pszczelego, Primerby Knorr oraz Esencji Drobiowej do Sosów Knorr Professional.
Zdaniem Jury poziom konkursu jest bardzo wysoki, z roku na rok coraz wyższy. Tym bardziej cieszymy się z tego, że czwarta osoba, czyli Patrycja dołączyła do grona najlepszych – DWUNASTKI FINALISTÓW.
Gratulujemy i mocno trzymamy kciuki za CAŁĄ CZWÓRKĘ 11 MARCA 2015 r. !!!
kierownik szkolenia praktycznego
mgr inż. Anna Dembińska
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta
ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań
tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08
e-mail: zsgpoznan@wp.pl
Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas